ویزای تایلند

تایلند جز کشورهایی محسوب می گردد که مسافران ایرانی برای ورود به آن نیاز به اخذ ویزای تایلند را دارند. ویزای توریستی تایلند برای افرادی که برای گردشگری و بعنوان توریست وارد این کشور می‌شوند، صادر می‌گردد. شرایط ویزای تایلند و مدارک ویزای تایلند در سالهای اخیر دچار تغییراتی شده است که در این مطلب سعی شده است بطور کامل تشریح گردد.

AmigoGasht-Thailand Visa3

مدارک ویزای تایلند

– اصل پاسپورت یا گذرنامه

– کپی شناسنامه

– کپی کارت ملی

– اصل و کپی بلیط رفت و برگشت تایلند

– یک قطعه عکس جدید 4×3 رنگی (تمام رخ و بدون عینک)

– پرینت گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر بهمراه مهر بانک (به زبان انگلیسی)

– ارائه تاییدیه رزرو هتل (واچر) در تایلند

شرایط ویزای تایلند

– اعتبار پاسپورت حتما باید بیشتر از شش ماه باشد.

ویزای توریستی تایلند تنها ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت فقط ۳۰ روز می توان در کشور تایلند اقامت داشت.

ویزای تایلند از طرف سفارت تایلند فقط به صورت عادی اخذ می گردد. اخذ ویزای عادی تایلند حداقل ۴ روز کاری زمان می برد.

ویزای تایلند از نظر تعداد ورود دارای ۲ نوع می باشد؛ یکبار ورود و ۲ بار ورود.

توجه

  – اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را در تایلند داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت تایلند بروید و تقاضای تمدید ویزا و یا تغییر نوع ویزا بدهید.
اگر از مدت زمان ویزای تایلند شما باقی مانده باشد و تصمیم گرفتید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد به تایلند را بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت تایلند مراجعه کنید.

 – ماندن بیشتر از زمان ویزای در تایلند، کاملا غیر قانونی می باشد و فرقی نمی‌کند اقامت غیر قانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

برای اطلاع از نحوه ارائه خدمات در زمینه ویزای تایلند، شرایط اخذ ویزای تایلند و مدارک ویزای تایلند می توانید علاوه بر مطالعه مطالب سایت در بخش های مختلف، با کارشناسان ما تماس بگیرید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس لحظه آخری